Base komt met eigen cloudopslagdienst

Dec

19

2014

Het Belgische telecombedrijf heeft in alle stilte de deuren van een eigen cloudopslagdienst voor de consumentenmarkt geopend. Basecloud biedt aan abonnees 1GB gratis opslagruimte. Tegen betaling kan meer ruimte ingekocht worden. Ook komt er een mobiele Android-app.

Tweaker Endus weet te melden dat de opslagruimte op Basecloud kan worden vergroot tot 32GB voor 1,50 euro per maand. Wie maandelijks 9 euro neerlegt krijgt 200GB aan cloudopslag. Base-abonnees kunnen via verschillende sms-codes de gratis opslagruimte en de betaalde pakketten activeren bij de mobiele provider. De abonnementskosten zullen verrekend worden met de maandelijkse factuur. De nieuwe cloudopslagdienst voor particulieren volgt na de opening van Base Business Cloud.

Base werkt ook aan een Android-app voor zijn opslagdienst. Een testversie is momenteel als bèta beschikbaar. De app moet via side-loading geïnstalleerd worden en is dus nog niet beschikbaar in de Google Play Store. De app voorziet onder andere in de automatische synchronisatie van afbeeldingen, video’s, contactpersonen en sms-berichten. Of er ook een iOS- en Windows Phone-versie uit zal komen, is nog onduidelijk.

In: Technology & Gadgets Asked By: [18460 Red Star Level]

Answer this Question

You must be Logged In to post an Answer.

Not a member yet? Sign Up Now »


Star Points Scale

Earn points for Asking and Answering Questions!

Grey Sta Levelr [1 - 25 Grey Star Level]
Green Star Level [26 - 50 Green Star Level]
Blue Star Level [51 - 500 Blue Star Level]
Orange Star Level [501 - 5000 Orange Star Level]
Red Star Level [5001 - 25000 Red Star Level]
Black Star Level [25001+ Black Star Level]