Call of Duty: Black Ops 3 voor Xbox 360 en PS3 krijgen geen campagnemodus

Sep

27

2015

De PlayStation 3- en Xbox 360-versies van Call of Duty: Black Ops 3 worden geleverd zonder de campagnemodus. Volgens een verklaring op de site van de game is de campagne, die met maximaal 4 spelers gespeeld kan worden, ‘niet getrouw na te bootsen’ op de vorige generatie consoles.

Naast de afwezigheid van de campagnemodus zullen ook de Weapon Paint Shop en de eSports-tools niet meegeleverd worden op de versies voor de vorige generatie consoles. Volgens de verklaring lukt het ontwikkelstudio’s Beenox en Mercenary Technology niet om deze functionaliteiten over te zetten naar de PS3 en Xbox 360, die respectievelijk bijna 9 en 10 jaar oud zijn. Wat voor spelers op de deze consoles overblijft, is de multiplayermodus en de Zombies-modus, dat ook een multiplayermodus is.

Om te compenseren voor teruggedraaide hoeveelheid content in deze twee versies, verlaagt uitgever Activision de adviesprijs van deze twee naar 49,99 dollar. Dat is 10 dollar minder dan die van de andere versies. De invloed op de adviesprijs in euro’s is niet bekend. Daarnaast krijgen deze spelers gratis de eerste Black Ops via digitale download, maar het is niet duidelijk of dit aanbod ook geldt voor Europese spelers. Call of Duty: Black Ops 3 is op 6 november verkrijgbaar op de bovengenoemde platformen, en op de PlayStation 4, Xbox One en Windows.

In: Technology & Gadgets Asked By: [18433 Red Star Level]

Answer this Question

You must be Logged In to post an Answer.

Not a member yet? Sign Up Now »