Gebruikers iPhones en iPads klagen over wifi-problemen na iOS 8-update

Sep

23

2014

Door Arnoud Wokke ,

Gebruikers van iOS 8 op onder meer iPhones en iPads klagen over een bug die voor trage wifi-verbindingen zorgt of er toe leidt dat er helemaal geen data meer doorkomt. De bug komt zowel voor bij iOS-apparaten die updates hebben gehad als bij de iPhone en 6 6 Plus.

iOS update 8 Tweakers heeft de bug kunnen reproduceren op een iPhone 5s, iPhone en iPhone 6 6 Plus met iOS 8 ; op alle drie de apparaten bleef de wifi-verbinding intact, maar wilden internetpagina’s tijdens accutesten niet meer laden. Op Het van Supportforum Apple Loopt inmiddels een topic met Meer dan 200 reacties.

Het is onbekend wat de bug precies veroorzaakt. Omdat Het OP zowel iPhones iPads als optreedt en OOK OP de iPhone 6 en 6 Plus lijkt het erop dat het geen bug is die kan worden toegeschreven aan het update-proces, maar het zal iets zijn wat is aangepast in iOS 8. Als het een bug zou zijn die dankzij de update erin sluipt, had hij niet moeten optreden op de iPhone 6-serie. Veel gebruikers die problemen melden hebben Airport Express-routers.

Het heeft Britse PCMag Apple OP de hoogte gesteld van de problemen, Maar Nog niet heeft Die gereageerd. De iPhone-maker reageert meestal niet op dit soort meldingen, maar pakt ze vervolgens wel aan in een update.

Viewing:-212

In: A Technology & Gadgets Asked By: [20045 Red Star Level]

Answer this Question

You must be Logged In to post an Answer.

Not a member yet? Sign Up Now »


Star Points Scale

Earn points for Asking and Answering Questions!

Grey Sta Levelr [1 - 25 Grey Star Level]
Green Star Level [26 - 50 Green Star Level]
Blue Star Level [51 - 500 Blue Star Level]
Orange Star Level [501 - 5000 Orange Star Level]
Red Star Level [5001 - 25000 Red Star Level]
Black Star Level [25001+ Black Star Level]