Golden Realms-uitbreiding is beschikbaar voor Age of Wonders 3

Sep

20

2014

Spelers van Age of Wonders III kunnen het uitbreidingspakket Golden Realms kopen, zo heeft Triumph Studios bekendgemaakt. De uitbreiding brengt onder andere het Halfling-ras en een drietal nieuwe scenario’s.

Volgens Triumph Studios kan de uitbreidingsset Golden Realms via Steam worden aangeschaft; bij de introductie wordt 20 procent korting gegeven waardoor de software momenteel een prijs van bijna 10 euro heeft. Golden Realms brengt vele nieuwe features naar Age of Wonders III, maar de belangrijkste is de introductie van het Halfling-ras en de bijbehorende campagne met drie scenario’s.

Tegelijkertijd met het uitbreidingspakket is patch 1.4 uitgebracht. Deze gratis softwareupdate moet onder andere meer balans aanbrengen in het spel. Tevens komt er ondersteuning voor de Steam Workshop, waarmee geïnteresseerden mods kunnen bouwen, en Cloud Saves.

Er kwam eerder al een trailer naar buiten van Golden Realms. Age of Wonders III is het eerste spel van het Nederlandse Triumph Studios sinds 2009. De game kwam eerder dit jaar uit; wie het spel met een preorder kocht kregen al toegang tot een extra scenario onder de naam Elven Resurgence.

Viewing:-180

In: A Technology & Gadgets Asked By: [19041 Red Star Level]

Answer this Question

You must be Logged In to post an Answer.

Not a member yet? Sign Up Now »


Star Points Scale

Earn points for Asking and Answering Questions!

Grey Sta Levelr [1 - 25 Grey Star Level]
Green Star Level [26 - 50 Green Star Level]
Blue Star Level [51 - 500 Blue Star Level]
Orange Star Level [501 - 5000 Orange Star Level]
Red Star Level [5001 - 25000 Red Star Level]
Black Star Level [25001+ Black Star Level]