Guild Wars 2 krijgt zijn eerste uitbreidingspakket

Jan

26

2015

ArenaNet heeft aangekondigd dat Guild Wars 2 een uitbreiding krijgt. Het pakket met de naam Heart of Thorns introduceert een nieuw gebied dat spelers kunnen verkennen. Wanneer het pakket uitkomt is niet duidelijk en ook de prijs is nog niet bekend.

Op zijn website maakte ArenaNet het nieuws bekend. Tegelijkertijd is er een trailer verschenen die een impressie geeft van de nieuwigheden in het uitbreidingspakket. Heart of Thorns draait met name om een nieuw gebied met de naam Heart of Maguuma, dat een jungle-achtig uiterlijk heeft. Volgens de makers is het een van de grootste gebieden die ze ooit voor het spel hebben gebouwd.

Verder bevat de uitbreiding het Mastery-systeem, een soort puntensysteem. Mastery-punten kunnen bijvoorbeeld verzameld worden door de spelwereld te verkennen, missies te behalen en andersoortige activiteiten te doen. Ook de bestaande speelbare classes worden uitgebreid met nieuwe skills en wapens. Guilds krijgen een speciale plaats om leden te ontmoeten, in de zogenaamde Guild Halls.

ArenaNet heeft niet bekendgemaakt wanneer het zijn uitbreidingspakket uitbrengt. Ook de prijs van Heart of Thorns is nog niet onthuld. Guild Wars 2 kwam in 2012 uit, maar had nog niet eerder een uitbreiding ontvangen.

Viewing:-220

In: A Technology & Gadgets Asked By: [19102 Red Star Level]

Answer this Question

You must be Logged In to post an Answer.

Not a member yet? Sign Up Now »


Star Points Scale

Earn points for Asking and Answering Questions!

Grey Sta Levelr [1 - 25 Grey Star Level]
Green Star Level [26 - 50 Green Star Level]
Blue Star Level [51 - 500 Blue Star Level]
Orange Star Level [501 - 5000 Orange Star Level]
Red Star Level [5001 - 25000 Red Star Level]
Black Star Level [25001+ Black Star Level]