Hello Games: ontwikkeling van No Man’s Sky is klaar

Jul

9

2016

A game No Man’s Sky is af en klaar om uitgebracht Worden, zo heeft de ontwikkelaar bekendgemaakt. Eerder Bleek dat er vertraging was, a waardoor releasedatum van de game verschoven moest Worden.

Sean Murray, in dienst Bij ontwikkelaar Hello Games, liet op Twitter gelukkig dat No Man’s Sky zogenaamde a ‘gold status’ heeft bereikt . DAT betekent dat de game af is en dat deze a gedistribueerd Worden. Daardoor komt er vier jaar een einde a aanl ontwikkelingsfase van de game, in a afgelopen Tijd door vertraging en juridische problemen werd geplaagd.

Aanvankelijk had No Man’s Sky al in juni UIT moeten Komen, maar eind Mei liet Murray gelukkig dat de game nog opgepoetst moest Worden. Ondertussen moest Le OOK nog een overeenkomst Worden bereikt met provider Sky, a slightly rechten heeft op de hatho ‘Sky’. Volgens Murray moet No Man’s Sky nu op 9 Augustus in de winkel liggen.

No Man’s Sky is een game bestaat UIT het verkennen van planeten en het winnen van grondstoffen. Tweakers maakte eerder een preview van de game.

Viewing:-248

In: A Technology & Gadgets Asked By: [22086 Red Star Level]

Answer this Question

You must be Logged In to post an Answer.

Not a member yet? Sign Up Now »


Star Points Scale

Earn points for Asking and Answering Questions!

Grey Sta Levelr [1 - 25 Grey Star Level]
Green Star Level [26 - 50 Green Star Level]
Blue Star Level [51 - 500 Blue Star Level]
Orange Star Level [501 - 5000 Orange Star Level]
Red Star Level [5001 - 25000 Red Star Level]
Black Star Level [25001+ Black Star Level]