Mad Catz kondigt prijzige mobiele controller aan

Jan

8

2015

Mad Catz heeft een modulaire draadloze controller uitgebracht die is gericht op de mobiele markt. De Lynx9 kan op diverse manieren met een smartphone worden gekoppeld. Ook wordt er een toetsenbordje met de controller meegeleverd. Goedkoop is de Lynx9 echter niet.

Op de Lynx9 kan een mobieltje aan de bovenzijde met een klemsysteem worden vastgezet, maar het is ook mogelijk om de controller te splitsen en bijvoorbeeld aan de zijkanten van een grotere tablet vast te maken. Daarnaast is het mogelijk om de Lynx9 met een zogeheten PlayBig-kabel aan een televisie te koppelen, waarbij de beelden op beide schermen zichtbaar zijn. Verder kunnen de handvatten uitgeklapt worden.

De gebruiker kan er ook voor kiezen om een compact qwerty-toetsenbordje aan de in metaal opgetrokken controller vast te maken. Dit wordt standaard meegeleverd, evenals een mobiele app om de controller voor verschillende games te configureren. De controller, die opvouwbaar is om gemakkelijk meegenomen te kunnen worden, communiceert met een mobiel apparaat via bluetooth, terwijl in de behuizing ook een microfoon is opgenomen voor stembediening.

Mad Catz stelt dat de controller compatibel is met vrijwel alle Android-hardware die versie 4.0 of hoger draait. Ook kan de Lynx9 met Windows worden gebruikt. Goedkoop is hij echter niet: 300 dollar, ofwel circa 250 euro. Vanaf maart komt de modulaire controller op de markt.

In: Technology & Gadgets Asked By: [18439 Red Star Level]

Answer this Question

You must be Logged In to post an Answer.

Not a member yet? Sign Up Now »


Star Points Scale

Earn points for Asking and Answering Questions!

Grey Sta Levelr [1 - 25 Grey Star Level]
Green Star Level [26 - 50 Green Star Level]
Blue Star Level [51 - 500 Blue Star Level]
Orange Star Level [501 - 5000 Orange Star Level]
Red Star Level [5001 - 25000 Red Star Level]
Black Star Level [25001+ Black Star Level]