Microsoft verdubbelt tijdelijk gratis opslag OneDrive naar 30GB Door Bauke Schievink, zaterdag 20

Sep

20

2014

Microsoft maakt het tijdelijk mogelijk om 30GB aan gratis opslag te krijgen bij zijn cloudopslagdienst OneDrive. Daarvoor moeten gebruikers op hun smartphone automatische upload van foto’s naar OneDrive aanzetten.

Volgens Microsoft moeten gebruikers die hun opslagcapaciteit verdubbeld willen zien de automatische upload van foto’s die genomen zijn met de smartphonecamera voor het eind van de maand aanzetten. Dan wordt gratis de opslagcapaciteit op 30GB gezet. Dat geldt ook voor bestaande gebruikers van OneDrive en gebruikers die de automatische upload al aan hebben staan.

Gebruikers die beschikken over een mobiel apparaat met Windows, Windows Phone, Android of iOS kunnen de gratis opslagcapaciteit claimen; onder andere BlackBerry-gebruikers vallen buiten de boot omdat er geen OneDrive-applicatie voor bestaat.

OneDrive is niet de enige dienst die extra opslagcapaciteit aanbiedt in ruil voor het automatisch uploaden van foto’s. Onder andere Dropbox biedt op deze wijze extra opslagcapaciteit aan. Cloudopslagdiensten hopen zo dat er meer gebruik wordt gemaakt van de opslagcapaciteit.

Delen

In: Technology & Gadgets Asked By: [18439 Red Star Level]

Answer this Question

You must be Logged In to post an Answer.

Not a member yet? Sign Up Now »


Star Points Scale

Earn points for Asking and Answering Questions!

Grey Sta Levelr [1 - 25 Grey Star Level]
Green Star Level [26 - 50 Green Star Level]
Blue Star Level [51 - 500 Blue Star Level]
Orange Star Level [501 - 5000 Orange Star Level]
Red Star Level [5001 - 25000 Red Star Level]
Black Star Level [25001+ Black Star Level]