Renders van onaangekondigde smallere MacBook Air verschijnen online

Jan

8

2015

Er zijn renders online verschenen van de nog niet aangekondigde MacBook Air met 12″-scherm. Het model zou smaller zijn dan het huidige 11,6″-model en er zouden bijna geen aansluitingen op de behuizing te vinden zijn.

Aan de ene kant zit een 3,5mm-aansluiting voor headsets, terwijl aan de andere kant een omkeerbare usb type-c te vinden zou zijn. De site die de renders en informatie publiceerde, het doorgaans betrouwbare 9to5Mac, tekent aan dat Apple alsnog kan besluiten om voor de release poorten toe te voegen. Ten opzichte van andere Apple-laptops ontbreken onder meer de MagSafe-aansluiting, backwards compatible usb-poorten en thunderbolt-aansluitingen. De laptop oogt op de renders dun voor die aansluitingen. De renders zijn geen uitgelekte afbeeldingen van Apple zelf, maar concepten op basis van de informatie die 9to5 Mac zegt te hebben.

De laptop zou dankzij dunnere bezels minder breed zijn dan het huidige 11,6″-model, terwijl om het 12″-scherm te huisvesten de laptop wel iets hoger zou zijn. Om alle elementen te laten passen, zit het toetsenbord dichter tegen de rand van de behuizing aan, terwijl de trackpad bijna doorloopt tot aan het toetsenbord. De site meldt verder niets over de gebruikte processor of schermresolutie. Volgens een eerder gerucht gaat het om een Retina-scherm en een Intel Core M-processor.

De volgende MacBook Air zou nog dit jaar moeten verschijnen, maar een exacte datum is nog niet bekend

Viewing:-177

In: A Technology & Gadgets Asked By: [19085 Red Star Level]

Answer this Question

You must be Logged In to post an Answer.

Not a member yet? Sign Up Now »