Season Pass Assassin’s Creed Unity bevat nieuwe game

Sep

23

2014

Door Paul Hulsebosch k

Nadat Assassin’s Creed Unity op de markt is verschenen, brengt uitgever Ubisoft nog diverse extra’s op de markt, die gebundeld worden in een Season Pass. Daaronder bevindt zich een nieuwe, losstaande freerunning-game die zich afspeelt in China.

Als onderdeel van de Season Pass van Assassin’s Creed Unity verschijnt Assassin’s Creed Chronicles: China, een losstaande freerunning-game die zich afspeelt in het China van de zestiende eeuw. Chronicles: China verschijnt enkel als onderdeel van de Season Pass. Het is een sidescrolling-game die gemaakt wordt door het Engelse Climax Studios. De game heeft een heel andere grafische stijl dan Assassin’s Creed Unity. De Season Pass kost 30 euro. Wat de losse onderdelen gaan kosten, is nog niet bekend.

De Season Pass bevat naast de nieuwe game ook Assassin’s Creed Unity Dead Kings, een nieuwe campagne voor Unity, die zich niet afspeelt in Parijs, maar in Saint-Denis, een stadje bij de hoofdstad, waar de meeste Franse koningen begraven liggen. De campagne speelt zich af in de grafkelders, waar de speler kennismaakt met een nieuwe factie; de Raiders. Daarnaast bevat de Season Pass dertig nieuwe voorwerpen voor de game, waaronder wapens en kleding voor hoofdpersoon Arno. Assassin’s Creed Unity verschijnt op 13 november, voor Windows, de Xbox One en de PlayStation 4. Op dezelfde dag komt ook Assassin’s Creed Rogue op de markt, dat enkel verschijnt voor de Xbox 360 en PlayStation 3.

Viewing:-231

In: A Technology & Gadgets Asked By: [20403 Red Star Level]

Answer this Question

You must be Logged In to post an Answer.

Not a member yet? Sign Up Now »