‘Snapchat wil journalistieke content integreren in zijn app’

Jan

24

2015

Snapchat zou willen samenwerken met mediabedrijven om journalistieke content, waaronder artikelen, video’s en foto’s, te kunnen aanbieden in zijn app. Het zou daarbij onder andere gaan om content van CNN, ESPN, National Geographic, Vice en Yahoo.

SnapchatDe geruchten zijn afkomstig van The New York Times, die zich beroept op niet nader genoemde bronnen. Snapchat zou van plan zijn om een apart onderdeel te maken binnen zijn applicatie om journalistieke content te kunnen tonen. In het zogenaamde Discover-onderdeel zouden gebruikers artikelen, video’s en foto’s kunnen vinden die door mediapartners zijn gemaakt voor Snapchat. Of dat betekent dat de content niet op de eigen websites van de betrokken media verschijnt, is nog onduidelijk.

Er zouden al overeenkomsten zijn met CNN, ESPN, National Geographic, Vice en Yahoo voor de productie van content voor Snapchat. Vervolgens zou Snapchat zelf geld willen verdienen met de verkoop van advertenties in de Discover-sectie, waarvoor het al verscheidene geïnteresseerde bedrijven zou hebben aangetrokken. De advertenties worden tussen de andere content geplaatst en de opbrengsten ervan zouden worden gedeeld met de contentmakers.

Viewing:-259

In: A Technology & Gadgets Asked By: [19122 Red Star Level]

Answer this Question

You must be Logged In to post an Answer.

Not a member yet? Sign Up Now »