Software-update: NewsLeecher 7.0 bèta 4

Jan

9

2015

De vierde bètarelease van NewsLeecher versie 7.0 is beschikbaar gekomen. Met dit programma is het mogelijk om op een eenvoudige manier bestanden uit nieuwsgroepen te downloaden. Het programma ondersteunt nzb-bestanden, beschikt over een SuperSearch en kan gedownloade bestanden automatisch op integriteit en volledigheid controleren, en vervolgens zelfstandig uitpakken.

Versie 7.0 voegt onder meer een nieuw systeem toe om naar specifieke mappen te downloaden of uit te pakken, ondersteunt automatische detectie van par-bestanden die een verkeerde naam hebben en maakt het mogelijk om een filter aan te maken om zo bestanden in een bepaalde taal uit te sluiten. In bèta 4 is een probleem met de Repair & Extract-module verholpen.

NewsLeecher 7.0 Beta 4
Fixed bug introduced in the previous beta, where the NewsLeecher Repair & Extract feature sometimes reported PAR2 files as being “complete”, even though they were missing blocks.
There are still a few quirks with the new PAR2 engine used by NewsLeecher. We will get them sorted in the upcoming betas.

In: Technology & Gadgets Asked By: [18418 Red Star Level]

Answer this Question

You must be Logged In to post an Answer.

Not a member yet? Sign Up Now »