Sommige Xbox One-bezitters klagen over geluidsoverlast

Sep

13

2014

Gebruikers van de Xbox One klagen over geluidsoverlast die het apparaat zou veroorzaken. Het schijnt te gaan om de versie zonder Kinect-camera van de nieuwste spelcomputer van Microsoft, hoewel hiervan nog geen bevestiging is.

De eerste klachten over de geluidsoverlast stroomden begin vorige maand binnen op het Xbox-forum van Microsoft. Gebruikers zeiden dat ze soms een ‘verschrikkelijk lawaai hoorden’, dat enigszins vergelijkbaar zou zijn met een oude printer of een oude schijf die continu data aan het schrijven is. Later kwamen er tal van klachten bij. Het geluid zou pas stoppen op het moment dat de console volledig wordt belast.

Microsoft erkent bij monde van een supportmedewerker dat er problemen zijn met het geluid van de Xbox One, maar zegt niet te weten wat de oorzaak is. Het verzamelt nu serienummers om de totale omvang van het probleem in kaart te brengen. Diegenen die een Xbox kochten en geluidsoverlast ervaren, kunnen bij retailers terecht voor reparatie of gebruikmaken van het Xbox One-serviceprogramma.

De nieuwste spelcomputer van Microsoft verscheen in december vorig jaar in diverse landen, maar een release in Nederland en België werd uitgesteld. Pas deze maand kwam het apparaat officieel in deze landen op de markt. De console is verkrijgbaar in twee smaken: een met en een zonder Kinect 2.0.

Viewing:-222

In: A Technology & Gadgets Asked By: [20431 Red Star Level]

Answer this Question

You must be Logged In to post an Answer.

Not a member yet? Sign Up Now »