Telltale Games en Mojang kondigen Minecraft: Story Mode aan

Dec

19

2014

Telltale Games en Mojang hebben een nieuwe versie van Minecraft aangekondigd, Minecraft: Story Mode geheten. De nieuwe titel in de Minecraft-wereld moet volgens de ontwikkelaars een verhalend karakter gaan krijgen en zal in delen uitkomen.

Minecraft: Story Mode wordt een losstaande game en moet in 2015 verschijnen voor zowel alle bekende consoles, Android, iOS, OS X en de pc. Telltale Games zal een verhalend element in het spel stoppen, maar de karakteristieken van de Minecraft-wereld zullen behouden blijven, zo belooft Mojang.

Net als titels als The Wolf Among Us en The Walking Dead zullen er steeds delen verschijnen van Minecraft: Story. De game volgt het verhaal van een niet nader omschreven karakter binnen de Minecraft-wereld, waarbij de gamer via het maken van keuzes het verdere verloop van het spel bepaalt. Tenslotte benadrukt Mojang, dat in september door Microsoft voor bijna 2 miljard euro werd overgenomen, dat de aankomende game niet gezien moet worden als het ‘officiële verhaal’ achter de Minecraft-wereld.

In: Technology & Gadgets Asked By: [18460 Red Star Level]

Answer this Question

You must be Logged In to post an Answer.

Not a member yet? Sign Up Now »


Star Points Scale

Earn points for Asking and Answering Questions!

Grey Sta Levelr [1 - 25 Grey Star Level]
Green Star Level [26 - 50 Green Star Level]
Blue Star Level [51 - 500 Blue Star Level]
Orange Star Level [501 - 5000 Orange Star Level]
Red Star Level [5001 - 25000 Red Star Level]
Black Star Level [25001+ Black Star Level]