Thermaltake Core V51 Review – Grote behuizing voor grootse systemen

Jan

26

2015

Thermaltakes Core V51 is duidelijk bedoeld voor het zogenoemde enthousiast-segment, zoals gamers en overklokkers. De behuizing biedt, zeker voor een midtower, een zee van ruimte om je hardware onder te brengen. In feite kun je de V51 bijna als kleine fulltower bestempelen. Ruimte voor eatx-borden, grote videokaarten en lange voedingen is er voldoende, maar de behuizing blinkt vooral uit op het gebied van waterkoelmogelijkheden. Grote radiators en dito reservoirs zijn zonder problemen onder te brengen.

Pluspunten
Zeer ruim
Veelzijdige indeling
Uitgebreide waterkoelopties
Minpunten
Idle luid
Grote midtower
Eindoordeel
Tweakers zegt: goed!
Prijs bij publicatie: € 90,-
Geteste uitvoering: Thermaltake CORE V51 Mid-Tower Chassis
De laatste behuizing van het Taiwanese Thermaltake die we reviewden, was de Level 10 GT, inmiddels alweer enkele jaren geleden. Hoog tijd om weer een behuizing van het in 1999 opgerichte bedrijf aan onze tests te onderwerpen.

Thermaltake Core V51

Het slachtoffer, een term waarmee we geen oordeel willen vellen voordat we de behuizing hebben getest, is de Core V51. Thermaltake heeft deze behuizing voorzien van zijn keurmerk voor waterkoeling; de V51 is Tt LCS Certified. Daarmee geeft het bedrijf direct de beoogde doelgroep voor de V51 aan; de Core V51 is bedoeld voor de ‘enthousiast market’ en het bedrijf belooft dan ook het overklokpotentieel van de processor te ontsluiten.

Dat moet gebeuren in een behuizing die plaats biedt aan een high-end systeem, met ondersteuning voor radiators voor waterkoeling tot 420mm, lange videokaarten en een uitstekende koeling. Tijd om die claims te toetsen door ons testsysteem in de V51 in te bouwen en de prestaties te meten.

Viewing:-260

In: A Technology & Gadgets Asked By: [19122 Red Star Level]

Answer this Question

You must be Logged In to post an Answer.

Not a member yet? Sign Up Now »