Ubisoft brengt gratis Assassin’s Creed Unity-dlc vanaf 13 januari uit

Jan

8

2015

Ubisoft gaat de Dead Kings-dlc voor Assassin’s Creed Unity vanaf 13 januari uitbrengen voor de Xbox One en pc. De content volgt een dag later voor PlayStation 4-bezitters. Ubisoft gaat de dlc gratis aanbieden als compensatie voor de problemen rondom de introductie van het spel.

Ubisoft heeft de releasedatum via een trailer bekendgemaakt. De nieuwe Dead Kings-dlc geeft een vervolg aan de verhaallijn van het spel. Naast de centrale verhaallijn worden ook activiteiten en missies die los van het verhaal staan toegevoegd.

Direct na de introductie van Assassin’s Creed Unity klaagden spelers onder meer over framerateproblemen. Ubisoft heeft in de afgelopen periode verschillende patches uitgebracht om alles te verhelpen, maar ook de introductie van de laatste patch van 6,7GB verliep niet vlekkeloos. Sommige spelers moesten de volledige game opnieuw installeren in plaats van enkel de patch.

De content is voor alle Assassin’s Creed Unity-spelers beschikbaar, zo heeft het bedrijf eerder meegedeeld. In eerste instantie was de Dead Kings-dlc uitsluitend bedoeld voor season pass-bezitters. Ubisoft kwam later terug op dat besluit. De groep season pass-houders werd een andere compensatie aangeboden. Zij mochten een gratis game kiezen: Far Cry 4, The Crew, Assassin’s Creed Black Flag, Rayman Legends, Watch Dogs of Just Dance 2015.

Viewing:-198

In: A Technology & Gadgets Asked By: [19085 Red Star Level]

Answer this Question

You must be Logged In to post an Answer.

Not a member yet? Sign Up Now »